Аннотацiя: | Метою навчального посібника є ознайомлення студентів з методами оцінки якості продукції тваринного походження та рослинних жирів, що застосовуються в процесі її контролю.
Викладено методологічні основи оцінювання, їх законодавчу базу, показники якості харчової продукції, методи вимірювання та основи контролю якості. Розглянуто методологію добору проб харчової про дукції під час контролю.
Перше видання навчального посібника було здійснено у 2005 р. під назвою "Методи контролю якості харчової продукції".
Для студентів вищих навчальних закладів, які навчаються за напрямком "Харчова технологія та інженерія" зі спеціальностей 7.091711 "Технологія харчування", 7.091707 "Технологія зберігання, консервування і переробки м'яса", 7.091709 "Технологія зберігання, консервування і переробки молока" і 7.130201 "Зооінженерія", аспірантів і викладачів вищої школи, а також фахівців підприємств ресторанного господарства, м'ясної і молочної промисловості.
|