укр рус eng
Головна сторінка Електронний каталог Опис документа


Методи контролю продукції тваринництва та рослинних жирів

Рiк видання: 2009 Мiсце видання: Суми Видавництво: Університетська книга
Авторський знак: М54
Мова: Українська Обсяг: 300 с.
Шифр: 664(075.8) УДК: 664 + 658.56 ISBN: 978-966-680-404-7
Аннотацiя:Метою навчального посібника є ознайомлення студентів з методами оцінки якості продукції тваринного походження та рослинних жирів, що застосовуються в процесі її контролю. Викладено методологічні основи оцінювання, їх законодавчу базу, показники якості харчової продукції, методи вимірювання та основи контролю якості. Розглянуто методологію добору проб харчової про дукції під час контролю. Перше видання навчального посібника було здійснено у 2005 р. під назвою "Методи контролю якості харчової продукції". Для студентів вищих навчальних закладів, які навчаються за напрямком "Харчова технологія та інженерія" зі спеціальностей 7.091711 "Технологія харчування", 7.091707 "Технологія зберігання, консервування і переробки м'яса", 7.091709 "Технологія зберігання, консервування і переробки молока" і 7.130201 "Зооінженерія", аспірантів і викладачів вищої школи, а також фахівців підприємств ресторанного господарства, м'ясної і молочної промисловості.
Відомості щодо назви
 Додаткові відомості щодо назви:Навчальний посібник
 Відомості про відповідальність:За заг. ред. Л.М.Крайнюк
Теми документа

Примірники
Місце збереження Інвентарний номер Номер Кількість Видано
Аб - Абонемент 234817    1 0
Аб - Абонемент 234818    1 0
Аб - Абонемент 234819    1 0
Аб - Абонемент 234820    1 0
Аб - Абонемент 234821    1 0
Аб - Абонемент 234822    1 0
Аб - Абонемент 234823    1 0
Аб - Абонемент 234824    1 0
Аб - Абонемент 234825    1 0
ЧЗ - Читальний зал 234816    1 0

'Український Фондовий Дім' Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'