укр рус eng
Головна сторінка Електронний каталог Опис документа


Технологія харчових продуктів функціонального призначення

Рiк видання: 2009 Мiсце видання: К. Видавництво: КНТЕУ
Авторський знак: Т38
Мова: Українська Обсяг: 144 с.
Шифр: 664(075.8) УДК: 664
Відомості щодо назви
 Додаткові відомості щодо назви:Опорний конспект лекцій
 Відомості про відповідальність:Укладачі: М.І.Пересічний, П.О.Карпенко, С.М.Пересічна, І.М.Грищенко
Серія
 Назва серії:МОН України. КНТЕУ. К-ра технології і організації ресторанного господарства
Теми документа

Примірники
Місце збереження Інвентарний номер Номер Кількість Видано
Аб - Абонемент 234653    1 0
ЧЗ - Читальний зал 234652    1 0

'Український Фондовий Дім' Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'