укр
рус
eng
Головна сторінка
Електронний каталог
Опис документа
Технологія харчових продуктів функціонального призначення
Рiк видання:
2009
Мiсце видання:
К.
Видавництво:
КНТЕУ
Авторський знак:
Т38
Мова:
Українська
Обсяг:
144 с.
Шифр:
664(075.8)
УДК:
664
Відомості щодо назви
Додаткові відомості щодо назви
:
Опорний конспект лекцій
Відомості про відповідальність
:
Укладачі: М.І.Пересічний, П.О.Карпенко, С.М.Пересічна, І.М.Грищенко
Серія
Назва серії
:
МОН України. КНТЕУ. К-ра технології і організації ресторанного господарства
Теми документа
УДК/ 6 Прикладні науки. Медицина. Технологія/ 66 Хімічна промисловість. Хімічне виробництво
Примірники
Місце збереження
Інвентарний номер
Номер
Кількість
Видано
Аб - Абонемент
234653
1
0
ЧЗ - Читальний зал
234652
1
0
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'