укр рус eng
Головна сторінка Електронний каталог Опис документа


Управління якістю переробних і харчових виробництв

Рiк видання: 2006 Мiсце видання: Харків Видавництво: Еспада
Авторський знак: У67
Мова: Українська Обсяг: 296 с.
Шифр: 664(075.8) УДК: 664 ISBN: 966-7870-90-1
Аннотацiя:Розглянуто питання технології переробки сільськогосподарської сировини і регулювання якості на різних технологічних етапах. Подано структурований матеріал про властивості сільськогосподарської сировини, що переробляється, її взаємодію і вплив на режими виробничих операцій. Показано шляхи регулювання якості при здійсненні технологічних стадій переробки сільськогосподарської сировини. Для студентів вузів, які навчаються за спеціальностями, пов'язаними з переробкою сільськогосподарської продукції, фахівців агропромислового комплексу.
Відомості щодо назви
 Додаткові відомості щодо назви:Навчальний посібник
 Відомості про відповідальність:О.В.Богомолов, О.М.Сафонова, О.І.Шаповаленко, О.І.Черевко, В.П.Богомолова, І.М.Фоміна
Теми документа

Примірники
Місце збереження Інвентарний номер Номер Кількість Видано
Аб - Абонемент 234719    1 0
ЧЗ - Читальний зал 234718    1 0

'Український Фондовий Дім' Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'