Управління якістю переробних і харчових виробництв
Рiк видання: 2006 Мiсце видання: Харків Видавництво: Еспада
Авторський знак: У67
Мова: Українська Обсяг: 296 с.
Шифр: 664(075.8) УДК: 664 ISBN: 966-7870-90-1
Аннотацiя: | Розглянуто питання технології переробки сільськогосподарської сировини і регулювання якості на різних технологічних етапах. Подано структурований матеріал про властивості сільськогосподарської сировини, що переробляється, її взаємодію і вплив на режими виробничих операцій. Показано шляхи регулювання якості при здійсненні технологічних стадій переробки сільськогосподарської сировини.
Для студентів вузів, які навчаються за спеціальностями, пов'язаними з переробкою сільськогосподарської продукції, фахівців агропромислового комплексу.
|
| Додаткові відомості щодо назви: | Навчальний посібник |
| Відомості про відповідальність: | О.В.Богомолов, О.М.Сафонова, О.І.Шаповаленко, О.І.Черевко, В.П.Богомолова, І.М.Фоміна |
Теми документа
Примірники |
Місце збереження |
Інвентарний номер |
Номер |
Кількість |
Видано |
Аб - Абонемент |
234719 |
|
1 |
0 |
ЧЗ - Читальний зал |
234718 |
|
1 |
0 |
|