Ростовський В.С., Колісник А.В.
Системи технологій харчових виробництв
Рiк видання: 2008 Мiсце видання: К. Видавництво: Кондор
Автор: Ростовський В.С., Колісник А.В. Авторський знак: Р78 Вид автора: персона
Мова: Українська Обсяг: 256 с.
Шифр: 664(075.8) УДК: 664 ISBN: 978-966-351-080-4
Аннотацiя: | Мета цього посібника - допомогти студентам оволодіти основами маркетингу, який визначає стратегічні цілі організації та сприяє їх реалізації, формує ринкову поведінку організації, визначає потреби споживача і створює імідж товару або послуги на ринку. |
| Додаткові відомості щодо назви: | Навчальний посібник |
Теми документа
Примірники |
Місце збереження |
Інвентарний номер |
Номер |
Кількість |
Видано |
Аб - Абонемент |
234721 |
|
1 |
0 |
ЧЗ - Читальний зал |
234720 |
|
1 |
0 |
|