Павлоцька Л.Ф., Дуденко Н.В., Димитрієвич Л.Р.
Основи фізіології, гігієни харчування та проблеми безпеки харчових продуктів
Рiк видання: 2007 Мiсце видання: Суми Видавництво: Університетська книга
Автор: Павлоцька Л.Ф., Дуденко Н.В., Димитрієвич Л.Р. Авторський знак: П12 Вид автора: персона
Мова: Українська Обсяг: 441 с.
Шифр: 613 УДК: 613 + 641/642 ISBN: 978-966-680-347-7
Аннотацiя: | У посібнику наведені дані щодо білків, ліпідів, вуглеводів, вітамінів, мінеральних речовин, їх значення в харчуванні людини, рекомендовані середні норми в добових раціонах. Надається характеристика особливостей харчування різних верств населення (дітей та підлітків, людей похилого віку, студентів, різних професійних груп населення, людей, що контактують із шкідливими чинниками, та людей , що потребують дієтичного харчування). |
| Додаткові відомості щодо назви: | Навчальний посібник |
Теми документа
Примірники |
Місце збереження |
Інвентарний номер |
Номер |
Кількість |
Видано |
Аб - Абонемент |
234747 |
|
1 |
0 |
Аб - Абонемент |
234748 |
|
1 |
0 |
Аб - Абонемент |
234749 |
|
1 |
0 |
Аб - Абонемент |
234750 |
|
1 |
0 |
Аб - Абонемент |
234751 |
|
1 |
0 |
Аб - Абонемент |
234752 |
|
1 |
0 |
Аб - Абонемент |
234753 |
|
1 |
0 |
Аб - Абонемент |
234754 |
|
1 |
0 |
Аб - Абонемент |
234755 |
|
1 |
0 |
ЧЗ - Читальний зал |
234746 |
|
1 |
0 |
|