укр рус eng
Головна сторінка Електронний каталог Опис документа

Павлоцька Л.Ф., Дуденко Н.В., Димитрієвич Л.Р.
Основи фізіології, гігієни харчування та проблеми безпеки харчових продуктів

Рiк видання: 2007 Мiсце видання: Суми Видавництво: Університетська книга
Автор: Павлоцька Л.Ф., Дуденко Н.В., Димитрієвич Л.Р. Авторський знак: П12 Вид автора: персона
Мова: Українська Обсяг: 441 с.
Шифр: 613 УДК: 613 + 641/642 ISBN: 978-966-680-347-7
Аннотацiя:У посібнику наведені дані щодо білків, ліпідів, вуглеводів, вітамінів, мінеральних речовин, їх значення в харчуванні людини, рекомендовані середні норми в добових раціонах. Надається характеристика особливостей харчування різних верств населення (дітей та підлітків, людей похилого віку, студентів, різних професійних груп населення, людей, що контактують із шкідливими чинниками, та людей , що потребують дієтичного харчування).
Відомості щодо назви
 Додаткові відомості щодо назви:Навчальний посібник
Теми документа

Примірники
Місце збереження Інвентарний номер Номер Кількість Видано
Аб - Абонемент 234747    1 0
Аб - Абонемент 234748    1 0
Аб - Абонемент 234749    1 0
Аб - Абонемент 234750    1 0
Аб - Абонемент 234751    1 0
Аб - Абонемент 234752    1 0
Аб - Абонемент 234753    1 0
Аб - Абонемент 234754    1 0
Аб - Абонемент 234755    1 0
ЧЗ - Читальний зал 234746    1 0

'Український Фондовий Дім' Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'