Технологічне устаткування хлібопекарського, макаронного і кондитерського виробництв
Рiк видання: 2007 Мiсце видання: К. Видавництво: ЦУЛ
Авторський знак: Т38
Мова: Українська Обсяг: 432 с.
Шифр: 664.66(075.8) УДК: 664.66 ISBN: 978-966-364-488-2
Аннотацiя: | У підручнику подано класифікацію, будову, принципи дії і правила експлуатації технологічного устаткування хлібопекарського, макаронного і кондитерського виробництв. Наведено методику технологічного і силового розрахунків технологічного устаткування названихгалузей, а також технічні характеристики деяких технологічних машин і апаратів.
Підручник призначений для студентів вищих навчальних закладів IV рівня акредитації даної спеціалізації. Ним можуть користуватися також працівники відповідних галузей.
|
| Додаткові відомості щодо назви: | Підручник |
| Відомості про відповідальність: | В.Ф.Петько, О.І.Гапонюк, Є.В.Петько, А.В.Ульяницький; За ред. О.І.Гапонюка |
Теми документа
Примірники |
Місце збереження |
Інвентарний номер |
Номер |
Кількість |
Видано |
Аб - Абонемент |
234632 |
|
1 |
0 |
Аб - Абонемент |
236646 |
|
1 |
0 |
Аб - Абонемент |
236647 |
|
1 |
0 |
Аб - Абонемент |
236648 |
|
1 |
0 |
Аб - Абонемент |
236649 |
|
1 |
0 |
Аб - Абонемент |
236650 |
|
1 |
0 |
Аб - Абонемент |
236651 |
|
1 |
0 |
Аб - Абонемент |
236652 |
|
1 |
0 |
Аб - Абонемент |
236653 |
|
1 |
0 |
Аб - Абонемент |
236654 |
|
1 |
0 |
Аб - Абонемент |
236655 |
|
1 |
0 |
Аб - Абонемент |
236996 |
|
1 |
0 |
Аб - Абонемент |
236997 |
|
1 |
0 |
Аб - Абонемент |
236998 |
|
1 |
0 |
Аб - Абонемент |
236999 |
|
1 |
0 |
Аб - Абонемент |
237000 |
|
1 |
0 |
Аб - Абонемент |
237912 |
|
1 |
0 |
Аб - Абонемент |
237913 |
|
1 |
0 |
Аб - Абонемент |
237914 |
|
0 |
0 |
Аб - Абонемент |
237915 |
|
1 |
0 |
Аб - Абонемент |
237916 |
|
1 |
0 |
ЧЗ - Читальний зал |
234631 |
|
1 |
0 |
|