укр рус eng
Головна сторінка Електронний каталог Опис документа

Закалов О.В., Бортник А.
Дослідження процесу подрібнення м'яса у ножовому подрібнювачі періодичної дії

Автор: Закалов О.В., Бортник А. Вид автора: персона
Мова: Українська Обсяг: с.85-91
УДК: 664.013
Є складовою частиною документа: Вісник Тернопільського державного технічного університету
Відомості щодо назви
 Назва документа, в якому знаходиться дана частина:Вісник Тернопільського державного технічного університету
 Дата видання документа, в якому знаходиться дана частина:2008
 Номер головного документа:№2
 Том головного документа:том 14
Теми документа

'Український Фондовий Дім' Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'