укр рус eng
Головна сторінка Електронний каталог Опис документа

Белокриницкая Е.А.,Чеснокова Н.Ю.,Левочкина Л.В.
Влияние овощных наполнителей на физико-химические свойства йогуртов

Автор: Белокриницкая Е.А.,Чеснокова Н.Ю.,Левочкина Л.В. Вид автора: персона
Мова: Російська Обсяг: с.52-53
УДК: 664.844+637.146.34
Є складовою частиною документа: Пищевая промышленность
Відомості щодо назви
 Назва документа, в якому знаходиться дана частина:Пищевая промышленность
 Дата видання документа, в якому знаходиться дана частина:2009
 Номер головного документа:№5
Теми документа

'Український Фондовий Дім' Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'