укр
рус
eng
Головна сторінка
Електронний каталог
Опис документа
Алымбеков К.А.
Особенности потребительских свойств и пищевой ценности варено-копченых колбас из мяса яка
Автор:
Алымбеков К.А.
Вид автора:
персона
Мова:
Російська
Обсяг:
с.46-48
УДК:
637.523+636.293.9
Є складовою частиною документа:
Пищевая промышленность
Відомості щодо назви
Назва документа, в якому знаходиться дана частина
:
Пищевая промышленность
Дата видання документа, в якому знаходиться дана частина
:
2009
Номер головного документа
:
№5
Теми документа
УДК/ 6 Прикладні науки. Медицина. Технологія/ 63 Сільське господарство. Лісове господарство. Землеробство. Використан-ня дикої природи/ 637 Продукція домашніх тварин та дичини/ 637.5 М'ясо. Свіжі м'ясні харчові продукти
УДК/ 6 Прикладні науки. Медицина. Технологія/ 63 Сільське господарство. Лісове господарство. Землеробство. Використан-ня дикої природи/ 636 Загальні відомості про тваринництво та поліпшення порід тварин. Скотарство. Розведення домашніх тварин/ 636.2 Великі жуйні тварини. Велика рогата худоба
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'