укр рус eng
Головна сторінка Електронний каталог Опис документа

Шнейдер Т.,Казеннова Н., Шнейдер Д., Грошев А., Сердечкина А.
Стандарт на изделия макаронные. Правила приемки и методы определения качества

Автор: Шнейдер Т.,Казеннова Н., Шнейдер Д., Грошев А., Сердечкина А. Вид автора: персона
Мова: Російська Обсяг: с.31-33
УДК: 664
Є складовою частиною документа: Хлібопекарська і кондитерська промисловість України
Відомості щодо назви
 Назва документа, в якому знаходиться дана частина:Хлібопекарська і кондитерська промисловість України
 Дата видання документа, в якому знаходиться дана частина:2009
 Номер головного документа:№10
Теми документа

'Український Фондовий Дім' Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'