Хлібопекарська і кондитерська промисловість України
Рiк видання: 2009 Мiсце видання: К. Видавництво: КП "Редакційно-видавничий центр "ЗіХ"
Мова: <Не визначено>
Є складовою частиною документа: Хлібопекарська і кондитерська промисловість України
Складові частини документа:
- Шнейдер Т.,Казеннова Н., Шнейдер Д., Грошев А., Сердечкина А. Стандарт на изделия макаронные. Правила приемки и методы определения качества
- Іщенко Т., Шидловська О., Ткачук Ю., Доценко В. Навряд чи знайдеться ефективніший збагачувач хліба,ніж молочний казеїн
- Фощан А.,Григоренко А. Установлення закономірностей впливу середовища на зміни фізико-хімічних показників драглів та обгрунтування строків збереження желейної продукції
- Хлеб "Кутузовский"
- Власов В.,Ткач Г. Нестабільні зернові зв'язки України з державами близького сходу
- Упродовж всього хлібного конвеєра зерно підстерігають різні хвороби,шкідники й травми
- Яковенко А.,Борта А. Що ж відбувається з клейковиною при зберіганні пшениці
- Тарасова Л. Желейний мармелад "Мармелор"
- Сапожников А. Технология улучшения качества хлебопекарной пшеничной муки инфракрасным излучением
- Тищенко В. У якому ж напрямі рухається селекція озимої пшениці
- Сапожников А. Технология улучшения качества хлебопекарной пшиничной муки инфракрасным излучением
- Резниченко И.,Позняковский В. Новый вид пищевых концентратов:мюсли-батончик
- Глухова Н.,Єльников М.,Рябчун Н. Повертаємося знову до шляхів підвищення зимостійкості озимої пшениці
- Якушев С., Анисимова Л. Влияние гидротермической обработки зерна на углеводный комплекс гречневой и овсяной муки
- Быстрое замораживание тестовых полуфабрикатов
- Хлебопечение Москвы в ХVІІІ - ХІХ веках
- Хлеба ржаные, ситные,решетные
|