укр рус eng
Головна сторінка Електронний каталог Опис документа

Батт А.,Чумаченко Ю.
Оптимальна вологість дущення зерна житниці перед помелом - 15-16% і 2,5-3,3 % зняття оболонок

Автор: Батт А.,Чумаченко Ю. Вид автора: персона
Мова: Українська Обсяг: с.25-26
УДК: 664
Є складовою частиною документа: Хлібопекарська і кондитерська промисловість України
Відомості щодо назви
 Назва документа, в якому знаходиться дана частина:Хлібопекарська і кондитерська промисловість України
 Дата видання документа, в якому знаходиться дана частина:2009
 Номер головного документа:№9
Теми документа

'Український Фондовий Дім' Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'