Хлібопекарська і кондитерська промисловість України
Рiк видання: 2009 Мiсце видання: К. Видавництво: КП "Редакційно-видавничий центр "ЗіХ"
Мова: <Не визначено>
Є складовою частиною документа: Хлібопекарська і кондитерська промисловість України
Складові частини документа:
- Довгань С.,Фещин Д., Сядриста О. Масові розмноження і спади чисельності клопа-черепашки циклічні й залежно від погодних умов повторюються через 5-10 років
- Непочатов О. У Буринському районі на сумщині паливні брикети з відходів рослинного походження починають заміняти природний газ і вугілля
- Філь М. Поліпшений спосіб виробництва бісквітного напівфабрикату
- Моргун В.,Волошенко О., Деде М. Ячмінне борошно можна використовувати у складі композиційних сумішей
- Свежий взгляд на производство хлебобулочных изделий
- Парфенова Т.,Коростылева Л.,Быстрова А. Фруктово-желейный мармелад на основе тыквы
- Гірко визнавати,але в нас від посіву ло сходів не проростає до 20% насіння
- Батт А.,Чумаченко Ю. Оптимальна вологість дущення зерна житниці перед помелом - 15-16% і 2,5-3,3 % зняття оболонок
- В Україні енергоресурс біомаси й досі використовують на ембріональному рівні
- Коростикова Т. У глибинних російських регіонах борошно одержують за ту,вимоги до якості в яких досить занижені
- Конеченков А. Власна вітрова енергія.Дешева, економічна й невичерпна
- Набок М.,Плутахин Г. Выпечка пшеничного хлеба с использованием в тестозамешивании электроактивированныхводных растворов
- Губеня О.,Теличкун В.,Теличкун Ю. Удосконалення конструкції та режимів роботи хліборізального обладнання
- Чепелюк О.,Максимчик М. Ежекційний пристрій для зволоження тістових заготовок і випеченого хліба
- Бєлік В.,Щербаков А.,Корчинський А.,Романюк Д.,Римаренко П. Вітчизняна універсальна лінія з виготовлення хліба та хлібобулочних виробів
- Сворик О. Листкове тісто в надійних "руках" машин
- Как выбрать тестомесильную машину
|