Хлібопекарська і кондитерська промисловість України
Рiк видання: 2009 Мiсце видання: К. Видавництво: КП "Редакційно-видавничий центр "ЗіХ"
Мова: <Не визначено>
Є складовою частиною документа: Хлібопекарська і кондитерська промисловість України
Складові частини документа:
- Рибалка О., Соколов В., Червоніс М.,Лифенко Л. Одеські селекціонери зробили революційний крок, створивши сильні та екстрасильні сорти пшениці,толерантні до ушкодження зерна клопом-черепашкою
- Власов В.,Гуцаленко О. Питома вага збіжжя у структурі посівів Польщі постійно зростає
- Дорохович А.,Соловйова О.,Більчик О.,Лавров О. Дослідження впливу цукру та цукрозамінників на сорбційно-десорбційні властивості мармеладу на основі каррагінану
- Федосова К.,Безусов А. Про особливості набрякання і розм'якшення ядер водяного горіха в процесі замочування
- Ленс М. Проаналізуємо нові тенденції та відомі методи визначення якості зерна,борошна і тіста
- Стратиенко О.,Вицинец Т. Хлеб очень изменился в последние годы
- Мадзиевская Т.,Науменко В.,Далилович С.,Траханов П.,Шункевич Т., Тагиль И. Антикомпозиции в хлебобулочных и кондитерских изделиях придают им неповторный вкус и аромат
- Дорохович А., Яременко О. Цукрове,здобне й затяжне печиво з низьким показником глікемічності
- Дробот В.,Тесля О.,Удворгелі Л. Вплив мезофільних заквасок на склад органічних кислот тіста
- Какой же химический состав пшеничной и ржаной муки
- Грюнвальд Н. Світ крокує до створення приладів і вимірювальних систем,повністю інтегрованих у локальні й глобальні комп'ютерні мережі
- Полякова С. Модели Российских технологий,адаптированные ксовременным условиям производства
- Дробот В., Былик О.,Савчук Н.,Бахтирьов С. Картопляні пластівці у хлібобулочних виробах
- Оболкіна В.,Ємельянова Н.,Бондарчук О.,Киселева О.,Залевська Н., Кияниця С. Застосування пшеничного солоду для виготовлоння здобного печива
- Салавелис А.,Попеско Е.,Лизогуб В.,Малыхин В. Кондитерские изделия с функциональными свойствами
- Бурдо О.,Саламаха В.,Олейник Е. ИК - энерготехнологии обработки орехоплодного сырья
- Малюк Л.,Зіолковська А. Оригінальна технологія екстракції полісахаридів з насіння льону
- Полевая С. Поговорим о праисточниках трипольской культуры
- Титлов А. Какая же энергетическая эффективность бытовых абсорбционных холодильных приборов с аммиачными тепловыми трубами
- Жуковский Э.,Тришин Ф., Лукиянык А. Автоматизация проведения лабораторных работ
- Корецька І.,Кір'янова Г. Гідроколлоїди. Перспективи та особливості використання
|