Харчова і переробна промисловість
Рiк видання: 2009 Мiсце видання: К. Видавництво: Харчова і переробна промисовість
Мова: Українська Обсяг: 32 с.
Є складовою частиною документа: Харчова і переробна промисловість
Складові частини документа:
- Романчук П. До Дюссельдорфа, за досвідом
- Москаленко В., Сичевський М. Інтегральний показник оцінки кадрового потенціалу на підприємствах харчової промисловості України
- Офіційний розділ
- Дубініна А.,Тимофеєв О. Розвиток грибівництва в Україні
- Єресько Г., Майборода Ю., Кимачинський С. Високопродуктивне обладнання для виробництва вершкового масла та спредів
- Соколенко А.,Шевченко О., Піддубний В., Якимчук М. Енергетичні потоки харчових виробництв
- Бочарова О.,Гришин М. Специфіка формування та оцінювання органолептичних показників плодової продукції
- Боровський В., Ратушняк В.,Алейніков В., Бурушкіна Т.,Преподобний В. Технології і продукти з повножирової сої
- Скорченко Т., Осьмак Т., Супруненко І. Морозиво з глюкозо-фруктозними сиропами
- Шаповаленко О.,Євтушенко О. Гранулометричний склад подрібнених ефіроолійних рослин
| Додаткові відомості щодо назви: | Науково-виробничий журнал |
|