укр рус eng
Головна сторінка Електронний каталог Опис документа

Насирова Г.,Жукова Я.,Пащук К., Насиров А.,Листопад Ф.
Утворення смако-ароматичних сполук при ферментуванні молочно-соєвих сумішей

Автор: Насирова Г.,Жукова Я.,Пащук К., Насиров А.,Листопад Ф. Вид автора: персона
Мова: Українська Обсяг: с.26-28
УДК: 664
Є складовою частиною документа: Харчова і переробна промисловість
Відомості щодо назви
 Назва документа, в якому знаходиться дана частина:Харчова і переробна промисловість
 Дата видання документа, в якому знаходиться дана частина:2009
 Номер головного документа:№6
Теми документа

'Український Фондовий Дім' Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'