Харчова і переробна промисловість
Рiк видання: 2009 Мiсце видання: К. Видавництво: Харчова і переробна промисовість
Мова: Українська Обсяг: 32 с.
Є складовою частиною документа: Харчова і переробна промисловість
Складові частини документа:
- Діяльність наукових установ у системі Української академії наук
- Дейнеко Л.,Купчак П. Розвиток стратегічного потенціалу харчової промисловості України
- Олійничук С.,Кизюн Г. Шиян П.,Сосницький В. Сучасні й перспективні технології виробництва біопалива на світовому ринку
- Офіційний розділ
- Романчук П. Нові машини,обладнання
- На шкоду чи ні?
- Випуск продукції знижується
- Українець А.,Шиян П.,Мудрак Т.,Кириленко Р.,Єрмакова Г., Сосницький В., Боровик І. Зброджування висококонцентрованого сусла з крохмалевмісної сировини
- Бойко М., Мура Ю., Прибильський В. Зернові екстракти в пивоварінні
- Насирова Г.,Жукова Я.,Пащук К., Насиров А.,Листопад Ф. Утворення смако-ароматичних сполук при ферментуванні молочно-соєвих сумішей
- Загоруйко В.,Гержікова В., Остроухова О., Анікіна Н. Техно-хімічний контроль виноробства
| Додаткові відомості щодо назви: | Науково-виробничий журнал |
|