укр рус eng
Головна сторінка Електронний каталог Опис документа


Процеси та апарати харчових виробництв

Рiк видання: 2007 Мiсце видання: К. Видавництво: ЦУЛ
Авторський знак: П84
Мова: Українська Обсяг: 304 с.
Шифр: 664(075.8) УДК: 664 ISBN: 966-364-413-3
Аннотацiя:У підручнику викладено основні поняття, класифікацію, моделювання процесів та апаратів харчових виробництв. Коротко розглядаються фізична сутність та теоретичні основи гідромеханічних, механічних, теплових, масообмінних процесів, що мають важливе значення у виготовленні продукції харчових виробництв. Розглядаються принципи роботи, устрій та методи розрахунків основних параметрів апаратів, які застосовуються для здійснення цих процесів. Для студентів вищих навчальних закладів І-ІІ рівнів акредитації за спеціальністю "Харчова технологія та інженерія". Буде корисним також для студентів вищих навчальних закладів III-ІV рівнів акредитації товарознавчих спеціальностей, інженерно-технічних працівників харчової промисловості.
Відомості щодо назви
 Додаткові відомості щодо назви:Підручник
 Відомості про відповідальність:За ред. А.М.Поперечного
Серія
 Назва серії:МОН України. Донецький державний університет економіки і торгівлі ім.М.Туган-Барановського
Теми документа

Примірники
Місце збереження Інвентарний номер Номер Кількість Видано
Аб - Абонемент 233377    1 0
Аб - Абонемент 233378    0 0
Аб - Абонемент 233379    1 0
Аб - Абонемент 233380    1 0
Аб - Абонемент 233381    1 0
Аб - Абонемент 233382    1 0
Аб - Абонемент 234165    1 0
Аб - Абонемент 234166    1 0
Аб - Абонемент 236083    1 0
Аб - Абонемент 248482    1 0
ЧЗ - Читальний зал 233376    1 0

'Український Фондовий Дім' Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'