Стандартизація Сертифікація Якість
Рiк видання: 2009 Мiсце видання: Харьков Видавництво: "УкрНДНЦ"
Мова: Українська Обсяг: с.72
Є складовою частиною документа: Стандартизація Сертифікація Якість
Складові частини документа:
- Боднар Л., Зелик А. Сертифікація системи управління якістю в лікувальних закладах
- Голінка І. Розвиток стандартизації на міжнародному, регіональному та національному рівнях
- Юзевич В., байцар Р., Сколоздра М. Діагностування персоналу дослідних лабораторій в умовах ризику
- Анищенко І., Рудик Т. Безпечність харчових продуктів на основі паринципів НАССР: проблеми та шляхи їх вирішення
- Віткін Л., Балансинович Б. Інфраструктура якості як приклад формування сучасної системи технічного регулювання України
- Друзюк В., Федак О. Система управління якістю - інвестиція в майбутнє
- Ніколаєнко А. Стандарти IRIS: шляхом високої якості
- Мазур Г., Дзюба Т. Харчові продукти: системи управління безпечністю
- Шуляр Н., Шуляр Р. Конкурси з якості як практичний елемент управління
- Корчевна Л., Новіков В., Никитюк О. Щодо якості влади у рамках еконцепцій "сталого розвитку" та "соціальної відповідальності"
- Ситніченко В. Стратегія розвитку машинобудування на основі системи збалансованих показників
|