укр рус eng
Головна сторінка Електронний каталог Опис документа

Ігнатенко Д., Фоменко В., Прокопенко А., Дробот В.
Вивчення впливу житньо-солодового екстракту і ферментного препарату на процес черствіння пряників

Автор: Ігнатенко Д., Фоменко В., Прокопенко А., Дробот В. Вид автора: персона
Мова: Українська Обсяг: с.27-29
УДК: 664
Є складовою частиною документа: Хлібопекарська і кондитерська промисловість України
Відомості щодо назви
 Назва документа, в якому знаходиться дана частина:Хлібопекарська і кондитерська промисловість України
 Дата видання документа, в якому знаходиться дана частина:2009
 Номер головного документа:№6
Теми документа

'Український Фондовий Дім' Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'