укр рус eng
Головна сторінка Електронний каталог Опис документа

Шульга О., Ковбаса В., Шаран А., Петрова Ж.
Як же змінюються баластні речовини в екструзійних картоплепродуктах під час екструзії

Автор: Шульга О., Ковбаса В., Шаран А., Петрова Ж. Вид автора: персона
Мова: Українська Обсяг: с.22-24
УДК: 664
Є складовою частиною документа: Хлібопекарська і кондитерська промисловість України
Відомості щодо назви
 Назва документа, в якому знаходиться дана частина:Хлібопекарська і кондитерська промисловість України
 Дата видання документа, в якому знаходиться дана частина:2009
 Номер головного документа:№6
Теми документа

'Український Фондовий Дім' Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'