укр рус eng
Головна сторінка Електронний каталог Опис документа

Махинько В., Хлоп'яча Ю.,Савченко С.
Особливості технології виготовлення хлібобулочних виробів з диспергованого зерна

Автор: Махинько В., Хлоп'яча Ю.,Савченко С. Вид автора: персона
Мова: Українська Обсяг: с.15-16
УДК: 664
Є складовою частиною документа: Хлібопекарська і кондитерська промисловість України
Відомості щодо назви
 Назва документа, в якому знаходиться дана частина:Хлібопекарська і кондитерська промисловість України
 Дата видання документа, в якому знаходиться дана частина:2009
 Номер головного документа:№6
Теми документа

'Український Фондовий Дім' Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'