укр рус eng
Головна сторінка Електронний каталог Опис документа

Дробот В., Ігнатченко Д.,Прокопенко А.
Які ж технологічні чинники найбільш істотно впливають на якість емульсії для пряників з використанням житньо-солодового екстракту

Автор: Дробот В., Ігнатченко Д.,Прокопенко А. Вид автора: персона
Мова: Українська Обсяг: с.16-18
УДК: 664
Є складовою частиною документа: Хлібопекарська і кондитерська промисловість України
Відомості щодо назви
 Назва документа, в якому знаходиться дана частина:Хлібопекарська і кондитерська промисловість України
 Дата видання документа, в якому знаходиться дана частина:2009
 Номер головного документа:№5
Теми документа

'Український Фондовий Дім' Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'