Хлібопекарська і кондитерська промисловість України
Рiк видання: 2009 Мiсце видання: К. Видавництво: КП "Редакційно-видавничий центр "ЗіХ"
Мова: Українська
Є складовою частиною документа: Хлібопекарська і кондитерська промисловість України
Складові частини документа:
- Свищ О. Ми успішні на ринку українських солодощів
- Рибалка О.,Литвиненко М. Експерти оцінюють загрозливими для населення земної кулі тенденції щодо зниження темпів світового вирощування пшениці
- Власов В. На думку спеціалістів світового банку реконструкції і розвитку, Україна багато в чому допоможе розв'язати міжнародну продовольчу кризу
- Скорикова Г., Коновалова К. Суміш борошна другого сорту та альгінату кальцію має високі технологічні властивості
- Дробот В., Ігнатченко Д.,Прокопенко А. Які ж технологічні чинники найбільш істотно впливають на якість емульсії для пряників з використанням житньо-солодового екстракту
- Яценко В.,Кобилінська О. Сухі суміші в бісквітах дають змогу максимально спростити технологію
- Антипіна О. Білкові речовини висівок і лузги зміцнюють клейковину пшеничного тіста
- Дробот В.,Михонік Л. Борошно "Здоров'я" за хімічним складом близьке до обойного
- Назаренко Е.,Диваков А. Производство заварного ржано-пшеничного хлеба при дискретном режиме работы хлебопекарного предприятия
- Труфкаті Л.,Кобєлєва С. Функціональні продукти збагачуйте пряно-смаковими фітокультурами
- Сирохман І.,Лебединець В. Нова й водночас добре знана сировина в начинках тістечок
- Оболкіна В. Свіжий підхід до створення нових технологій одержання комбінованих кондитерських виробів
- Иоггачева Е., Гордиенко Л.,Капетула С. Усовершенствование технологии производства бисквитных изделий диетического назначения
- Дробот В.,Фалендиш Н.,Грегірчак Н.,Тесля О. Порівняємо характеристики пресованих дріжджів різних торгових марок
- Ковальов О.,Миколів І.,Бурлака О. Про раціональні режими роботи хлібопекарських печей з рециркуляцією продуктів згорання
- Бут С.,Піддубний В., Соколенко А. Огляд та оцінка методів рекуперації теплової енергії на сушарках для солоду
- Жуков С. За яких умов одержують із жита підвищений вихід сіяного борошна
- Сильчук Т. Хліб з житнього борошна зниженої якості
|