Хлібопекарська і кондитерська промисловість України
Рiк видання: 2009 Мiсце видання: К. Видавництво: КП "Редакційно-видавничий центр "ЗіХ"
Мова: <Не визначено>
Є складовою частиною документа: Хлібопекарська і кондитерська промисловість України
Складові частини документа:
- Махинько Л., Ковбаса В. Зміна якості продуктів високотемпературної ко-екструзії при зберіганні та шляхи її стабілізації
- Бондаренко Ю.,Дробот В. Вплив глюкозно-фруктозного сиропу на споживчі властивості цукристих виробів
- Михонік Л. Вплив тривалості замішування тіста з борошна із суцільнозмеленого зерна пшениці на технологічний процес та якість хліба
- Борисенко О., Арсеньєва Л., Корзун В. Нові види хлібобулочних виробів з детоксикаційними та протирадіонуклідними властивостями
- Махинько В., Хлоп'яча Ю.,Савченко С. Особливості технології виготовлення хлібобулочних виробів з диспергованого зерна
- Ткачук Ю., Шидловська О., Доценко В., Мальцева О. Характеристика та застосування поверхнево-активних речовин (ПАР)
- Шульга О., Ковбаса В., Шаран А., Петрова Ж. Як же змінюються баластні речовини в екструзійних картоплепродуктах під час екструзії
- Устинов Ю., Зубченко В., Литвин І. Здобні сухарі оздоровчого призначення
- Ігнатенко Д., Фоменко В., Прокопенко А., Дробот В. Вивчення впливу житньо-солодового екстракту і ферментного препарату на процес черствіння пряників
- Паливода С.,Юрчак В. Дослідження процесів сушіння та форм зв'зку вологи у макаронному тісті із структуроутворювачами
- Дробот В., Грищенко А. Вимоги до хлібобулочних виробів для хворих на целіакію
- Суха Н., Дробот В. Використання овочевих каротиновмісних порошків при випіканні хлібобулочних виробів
- Прилуцька Л., Дорохович В. Вивчення впливу цукрозамынників нового покоління - лактитолу та ізомальту - на піноутворюючу здатність яєчного білка
- Лиман Н., Дорохович А. Знадобиться лактулоза при виробництві кексів
- Гавва О.,Дорохович А. Використання ягідного порошку в технології відливних помадкових цукерок
- Юрчак В.,Грегірчак Н., Рак В., Ганжа М. Дослідження впливу хмелю на мікрофлору хліба
- Оболкіна В., Крапивницька І., Кияниця С.,Залевська Н., Вайсеро О. Перспективи використання овочевих пектиновмісних паст при виготовленні кондитерських виробів
- Арсеньєва Л., Бондар Н., Антонюк М.,Олексійчук О. Дослідження структурно-механічних властивостей тіста з продуктами переробки харчового люпину
|