Харчова і переробна промисловість
Рiк видання: 2009 Мiсце видання: К. Видавництво: Харчова і переробна промисовість
Мова: Українська Обсяг: 32 с.
Є складовою частиною документа: Харчова і переробна промисловість
Складові частини документа:
- Кваша С. Вплив світової фінансової кризи на розвиток аграрного сектору вітчизняної
- З огляду на економічну ситуацію
- Міжнародні,спеціалізсвані
- Офіційний розділ
- Козак А. Фахова школа досвіду
- Фотченко В.,Івашиненко Р. Вихід цукру можна збільшити
- Ділові консультаціі
- Дроков В.,Носенко Т. Хімічний склад харчових фосфатів
- Ткаченко Т., Семенова О., Бублієнко Н. Іммобілізація мікроорганізмів активного мулу - ефективний метод інтенсифікації процесу очищення стічних вод молокопереробних підприємств
- Котинський А., Салюк А., Паливода К. Вплив освітлення на пігментний склад та продуктивність спіруліни
- Купчик Л.,Ніколайчук А.,Степанець Л.,Потапенко С. Сорбенти з відходів харчової промисловості сприяють виведенню з організму мікродомішок важких металів
- Гавва О., Беспалько А., Волчко А. Пакувальне обладнання: перспективи розвитку
| Додаткові відомості щодо назви: | Науково-виробничий журнал |
|