укр
рус
eng
Головна сторінка
Електронний каталог
Опис документа
Молочное дело
Рiк видання:
2009
Мiсце видання:
К.
Видавництво:
ЧП "Корсар"
Мова:
Російська
Обсяг:
34 с.
Є складовою частиною документа:
Молочное дело
Складові частини документа:
Новости
Клепкер В.М. Влияние способов производства на качество и свойства творожных сыров
Дмитровська Г.П. Вершкові сири. Концепції використання натуральних вершків
Продукты и напитки повышенной ценности
Корниенко И. "Мясо бедняков " из края д'Ож
Белая Л. Желанное творожное блюдо
Козлова О.В., Новоселов К.В., Юрьева С.Ю. Биотехнология переработки молочной сыворотки в низколактозные продукты
Джміль О.М.,Гавриш Р.М. Вплив "Sel-Plex" на показники якості, токсичність та біологічну цінність молока
Московська Н. 15-Березня - Всесвітній день прав споживачів
Федин Ф.А. О брынзе
Визначення наявності меланіну у молочних продуктах методом імуноферментного аналізу
"Світ морозива та холоду" и "Молочна і м'ясна індустрія ХХІ століття"
Відомості щодо назви
Додаткові відомості щодо назви
:
Производственно-практический , рекламній журнал
Номер частини
:
№3
Дата виходу
:
1858-11-17
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'