укр рус eng
Головна сторінка Електронний каталог Опис документа

Гершунская В.В., Абрамова Л.С.,Андрюхина Е.Н., Сергеева С.Е.
Теоретические основы и практические аспекты моделирования продуктов детского питания на основе рыбного сырья

Автор: Гершунская В.В., Абрамова Л.С.,Андрюхина Е.Н., Сергеева С.Е. Вид автора: персона
Мова: Російська Обсяг: с.44-47
УДК: 664
Є складовою частиною документа: Пищевая промышленность
Відомості щодо назви
 Назва документа, в якому знаходиться дана частина:Пищевая промышленность
 Дата видання документа, в якому знаходиться дана частина:2009
 Номер головного документа:№3
Теми документа

'Український Фондовий Дім' Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'