укр рус eng
Головна сторінка Електронний каталог Опис документа


Товарознавство смакових товарів

Рiк видання: 2004 Мiсце видання: К. Видавництво: ВД "Професіонал"
Авторський знак: Т50
Мова: Українська Обсяг: 240 с.
Шифр: 620.2(075.8) УДК: 620.2 ISBN: 966-8556-07-0
Аннотацiя:Навчальний посібник розрахований на підготовку за курсом "Товарознавство смакових товарів" для студентів вищих навчальних закладів ІІІ та IV рівнів акредитації зі спеціальностей "Товарознавство та комерційна діяльність", "Товарознавство та експертиза в митній справі", "Експертиза товарів та послуг". Крім того, посібник може бути використаний під час вивчення "Товарознавства смакових товарів" у навчальних закладах І та II рівнів акредитації, а також фахівцями, що самостійно підвищують свій професійний рівень. Видання охоплює всі товарні групи смакових товарів і включає питання харчової цінності та хімічного складу продукту, вимоги до сировини, процесів та заходів формування товарних властивостей, класифікації та асортименту, показників якості та їх дотримання, дефектів та їх попередження і запобігання, умов та строків зберігання.
Відомості щодо назви
 Додаткові відомості щодо назви:Навчальний посібник
 Відомості про відповідальність:А.А.Дубініна, Ю.Т.Жук, В.А.Жук, Н.А.Жестерева
Серія
 Назва серії:МОН України. Харківська держ. академія технології та організації харчування
Теми документа

Примірники
Місце збереження Інвентарний номер Номер Кількість Видано
ЧЗ - Читальний зал 232342    1 0

'Український Фондовий Дім' Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'