Товарознавство смакових товарів
Рiк видання: 2004 Мiсце видання: К. Видавництво: ВД "Професіонал"
Авторський знак: Т50
Мова: Українська Обсяг: 240 с.
Шифр: 620.2(075.8) УДК: 620.2 ISBN: 966-8556-07-0
Аннотацiя: | Навчальний посібник розрахований на підготовку за курсом "Товарознавство смакових товарів" для студентів вищих навчальних закладів ІІІ та IV рівнів акредитації зі спеціальностей "Товарознавство та комерційна діяльність", "Товарознавство та експертиза в митній справі", "Експертиза товарів та послуг". Крім того, посібник може бути використаний під час вивчення "Товарознавства смакових товарів" у навчальних закладах І та II рівнів акредитації, а також фахівцями, що самостійно підвищують свій професійний рівень.
Видання охоплює всі товарні групи смакових товарів і включає питання харчової цінності та хімічного складу продукту, вимоги до сировини, процесів та заходів формування товарних властивостей, класифікації та асортименту, показників якості та їх дотримання, дефектів та їх попередження і запобігання, умов та строків зберігання.
|
| Додаткові відомості щодо назви: | Навчальний посібник |
| Відомості про відповідальність: | А.А.Дубініна, Ю.Т.Жук, В.А.Жук, Н.А.Жестерева |
| Назва серії: | МОН України. Харківська держ. академія технології та організації харчування |
Теми документа
Примірники |
Місце збереження |
Інвентарний номер |
Номер |
Кількість |
Видано |
ЧЗ - Читальний зал |
232342 |
|
1 |
0 |
|