укр рус eng
Головна сторінка Електронний каталог Опис документа


Бухгалтерський облік у громадському харчуванні

Рiк видання: 2002 Мiсце видання: Житомир Видавництво: ПП "Рута"
Авторський знак: Б94
Мова: Українська Обсяг: 440 с.
Шифр: 657(075.8) УДК: 657 ISBN: 966-8059-03-4
Аннотацiя:Розкриваються суттєві питання організації роботи та обліку на підприємствах громадського харчування: патентування та ліцензування діяльності, особливості обліку та документування операцій, порядок ціноутворення та інше. На числових прикладах проілюстровано порядок заповнення калькуляційних карток і розрахунків цін на готову продукцію та товари. Призначений для широкого кола користувачів: керівників та бухгалтерів підприємств всіх форм власності, економістів, аудиторів, студентів економічних спеціальностей і слухачів курсів підготовки та перепідготовки бухгалтерів.
Відомості щодо назви
 Додаткові відомості щодо назви:Навчальний посібник
 Відомості про відповідальність:За ред. Ф.Ф.Бутинця
Теми документа

Примірники
Місце збереження Інвентарний номер Номер Кількість Видано
ЧЗ - Читальний зал 232302    1 0

'Український Фондовий Дім' Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'