укр рус eng
Головна сторінка Електронний каталог Опис документа

Насирова Г.Ф. ЖуковаЯ.Ф.,Федін Ф.А., Пашук К.В., Насиров А.Ф.
Біохімічні особливості визрівання твердого сичужного сиру, виготовленого з додаванням соєвого ізоляту

Автор: Насирова Г.Ф. ЖуковаЯ.Ф.,Федін Ф.А., Пашук К.В., Насиров А.Ф. Вид автора: персона
Мова: Українська Обсяг: с.39-41
УДК: 637.18
Є складовою частиною документа: Молочна промисловість
Відомості щодо назви
 Назва документа, в якому знаходиться дана частина:Молочна промисловість
 Дата видання документа, в якому знаходиться дана частина:2009
 Номер головного документа:№2
Теми документа

'Український Фондовий Дім' Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'