укр
рус
eng
Головна сторінка
Електронний каталог
Опис документа
Молочна промисловість
Рiк видання:
2009
Мiсце видання:
К.
Видавництво:
Продукты питания
Мова:
Українська
Обсяг:
74с.
Є складовою частиною документа:
Молочна промисловість
Складові частини документа:
Пастернак Н. Чи буде сировина - якісна і в достатній кількості?
Шуляк Т.П., Шуляк В.А., Коротченко Н.Ф. Исследование реологических свойств кисломолочных продуктов функционального назначения
Інгредієнти у боротьбі за споживача
Рижкова Т.М. Підвищення безпечності сирів, виготовлених із козиного молока
Ріст, який не зачепила криза - сироватка і лактоза
"Прозоре молоко" на підприємстві TNUVA
Забезпечити область, вийти на всеукраїнський і європейський ринки
Новини
"Молочний бізнес - 2009"
Виробництво молока: хобі чи індустрія?
Насирова Г.Ф. ЖуковаЯ.Ф.,Федін Ф.А., Пашук К.В., Насиров А.Ф. Біохімічні особливості визрівання твердого сичужного сиру, виготовленого з додаванням соєвого ізоляту
Дидух Г.В. Бактериофаги - путь к безопасности пищевых продуктов
Данчук Ю.І. Дослідження методу термокислотної коагуляції білків молока в присутності полісахаридів
Відомості щодо назви
Додаткові відомості щодо назви
:
Науково-виробниче видання
Номер частини
:
№2
Дата виходу
:
1858-11-17
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'