укр рус eng
Головна сторінка Електронний каталог Опис документа

Дробот В.,Бондаренко Ю.
Вплив глюкозно-фруктозного сиропу та мальтозної патоки на структурно-маханічні властивості тіста

Автор: Дробот В.,Бондаренко Ю. Вид автора: персона
Мова: Українська Обсяг: с.48-50
УДК: 664
Є складовою частиною документа: Хлібопекарська і кондитерська промисловість України
Відомості щодо назви
 Назва документа, в якому знаходиться дана частина:Хлібопекарська і кондитерська промисловість України
 Дата видання документа, в якому знаходиться дана частина:2009
 Номер головного документа:№4
Теми документа

'Український Фондовий Дім' Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'