Хлібопекарська і кондитерська промисловість України
Рiк видання: 2009 Мiсце видання: К. Видавництво: КП "Редакційно-видавничий центр "ЗіХ"
Мова: <Не визначено>
Є складовою частиною документа: Хлібопекарська і кондитерська промисловість України
Складові частини документа:
- Моргун В.,Жигунов Д. На млинзаводах передових країн виробляють 7-10 сортів борошна різного призначення
- Арсеньєва Л., Борисенко О., Доценко В. Тонкодисперовані концентрати харчових волокон у житньо-пшеничному хлібі
- Дорохович А., Гавва О. Ми знаємо,як подовжити термін зберігання неглазурованих помадкових і молочних цукерок
- Дробот В.,Бондаренко Ю. Вплив глюкозно-фруктозного сиропу та мальтозної патоки на структурно-маханічні властивості тіста
- Соколенко А.,Піддубний В., Бут С. Оцінка ефективності утилізації теплоти сушильного агента в сушарках солоду
- Стадник І., Лісовенко О. Застосування способів вібраційного та пульсаційного замішування при розробці нової тістомісильної машини
- Довгань С., Фещин Д., Сядриста О. Клоп шкідлива черепашка " розгулює" на посівах зернових лише 2-3 місяці
- Рибалка О. Будь-яка технологія термообробки продуктів понад 120 С спричиняє утворення небезпечного для здоров'я акриламіду
- Власов В., Ткач Г. Стосовно багатьох зернових Мексика є імпортозалежною
- Литвиненко М., Рибалка О. У вітчизняних аграріїв трейдери тривалий час скуповували пшеницю по 100 доларів за тонну
- Кузнєцова І. Яка ж роль відведена Україні в світовому виробництві та експорті зерна
- Сирохман І., Лозова Т. Рослинні добавки в печиві значною мірою подовжують строк його зберігання
- Мадзиевская Т.,Далилович С.,Крот О.,Максименко М.,Зуйкевич О. Витаминизированные продукты вторичной переработки плодово-ягодного сырья очень даже нужны в хлебе
- Рябченко М., Михальова К. Порівняємо якість зерна сортів озимої пшениці, вирощеної в засушливі й дощові роки
|