укр рус eng
Головна сторінка Електронний каталог Опис документа

Кондратова И.,Болтик Д.,Шевчук А.,Гершончик К.
Изготавливайте печенье с изомальтом, он - оптимальный заменитель сахара

Автор: Кондратова И.,Болтик Д.,Шевчук А.,Гершончик К. Вид автора: персона
Мова: Російська Обсяг: с.42-43
УДК: 664
Є складовою частиною документа: Хлібопекарська і кондитерська промисловість України
Відомості щодо назви
 Назва документа, в якому знаходиться дана частина:Хлібопекарська і кондитерська промисловість України
 Дата видання документа, в якому знаходиться дана частина:2009
 Номер головного документа:№3
Теми документа

'Український Фондовий Дім' Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'