укр рус eng
Головна сторінка Електронний каталог Опис документа

Пучкова Л.,Аношина О., Метелкина Ю.
Изменение фракционного состава белков пшеничного теста и мякиша хлеба из различной по силе муки

Автор: Пучкова Л.,Аношина О., Метелкина Ю. Вид автора: персона
Мова: Російська Обсяг: с.18-19
УДК: 664
Є складовою частиною документа: Хлібопекарська і кондитерська промисловість України
Відомості щодо назви
 Назва документа, в якому знаходиться дана частина:Хлібопекарська і кондитерська промисловість України
 Дата видання документа, в якому знаходиться дана частина:2009
 Номер головного документа:№3
Теми документа

'Український Фондовий Дім' Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'