укр рус eng
Головна сторінка Електронний каталог Опис документа

Дорохович А.,Оболкіна В.,Своєволіна Г.
Зупиніться на оригінальній технології приготування тістового напівфабрикату для заварних пряників з начинкою

Автор: Дорохович А.,Оболкіна В.,Своєволіна Г. Вид автора: персона
Мова: Українська Обсяг: с.8
УДК: 664
Є складовою частиною документа: Хлібопекарська і кондитерська промисловість України
Відомості щодо назви
 Назва документа, в якому знаходиться дана частина:Хлібопекарська і кондитерська промисловість України
 Дата видання документа, в якому знаходиться дана частина:2009
 Номер головного документа:№3
Теми документа

'Український Фондовий Дім' Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'