укр рус eng
Головна сторінка Електронний каталог Опис документа

Румянцева В., Орехова Д.,Миллер О.
Исследование влияния биомодифицированного сахаросодержащегопродукта "Кристаллик" на качественные показатели пшеничной муки и крекера

Автор: Румянцева В., Орехова Д.,Миллер О. Вид автора: персона
Мова: Російська Обсяг: с.36-38
УДК: 664
Є складовою частиною документа: Хлібопекарська і кондитерська промисловість України
Відомості щодо назви
 Назва документа, в якому знаходиться дана частина:Хлібопекарська і кондитерська промисловість України
 Дата видання документа, в якому знаходиться дана частина:2009
 Номер головного документа:№2
Теми документа

'Український Фондовий Дім' Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'