укр рус eng
Головна сторінка Електронний каталог Опис документа

Рыжакова А.,Овчинникова А., Бодункова Т.
При хранении молочных конфет большое значение имеет соотношение свободной и связанной влаги

Автор: Рыжакова А.,Овчинникова А., Бодункова Т. Вид автора: персона
Мова: Російська Обсяг: с.33-34
УДК: 664
Є складовою частиною документа: Хлібопекарська і кондитерська промисловість України
Відомості щодо назви
 Назва документа, в якому знаходиться дана частина:Хлібопекарська і кондитерська промисловість України
 Дата видання документа, в якому знаходиться дана частина:2009
 Номер головного документа:№2
Теми документа

'Український Фондовий Дім' Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'