укр рус eng
Головна сторінка Електронний каталог Опис документа

Лебеденко Т.,Кананихіна О.,Новічкова Т.,Соколова Н.
Біологічні аспекти приготуваня хлібобулочних виробів з використанням хмельових дріжджів

Автор: Лебеденко Т.,Кананихіна О.,Новічкова Т.,Соколова Н. Вид автора: персона
Мова: Українська Обсяг: с.28-31
УДК: 664
Є складовою частиною документа: Хлібопекарська і кондитерська промисловість України
Відомості щодо назви
 Назва документа, в якому знаходиться дана частина:Хлібопекарська і кондитерська промисловість України
 Дата видання документа, в якому знаходиться дана частина:2009
 Номер головного документа:№1
Теми документа

'Український Фондовий Дім' Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'