Хлібопекарська і кондитерська промисловість України
Рiк видання: 2009 Мiсце видання: К. Видавництво: КП "Редакційно-видавничий центр "ЗіХ"
Мова: <Не визначено>
Є складовою частиною документа: Хлібопекарська і кондитерська промисловість України
Складові частини документа:
- Иоргачева Е., Макарова О. Композиции из основного и нетрадиционного мучного сырья для оптимизации потребительских свойств кондитерских изделий
- Чоні І. Варто знати молекулярно-масовий склад основних полісахаридів борошна вівсяної крупи
- Щелакова Р., Донской Д. Особенности управления качеством в хлебопекарной отрасли в условиях рыночной экономики
- Моргун В., Волошенко О.,Деде М. Ячмень - ценный компонент мучных смесей
- Моргун В., Ковтун Л. Житнє борошно підвищеного виходу з попереднім подрібненням
- Марципака Н., Самохвалова О. Вплив рецептурних компонентів на стабільність емульсії з ксампаном для приготування пісочного тіста
- Калакура М.,Щирська О. Нові борошняні кондитерські та кулінарні вироби для профілактичного харчування
- Козубаева Л., Конева С. Дисперговане зерно допомагає зберегти в хлібі білки й вітаміни
- Мельниченко О.,Лебеденко Т.,Крусир Г.,Русева Я. Пшеничний хліб з насінням льону
- Оболкіна В., Кияниця С. Уже розроблено нові технології кремово-збивних цукерок з використанням комбінованих структуроутворювачів
- Коркач Г., Резниченко А. Хлібобулочні вироби з порошком топінамбура
- Румянцева В., Ковач Н., Гурова А. Новые виды пастильных масс
- Рыжакова А.,Овчинникова А., Бодункова Т. При хранении молочных конфет большое значение имеет соотношение свободной и связанной влаги
- Румянцева В., Орехова Д.,Миллер О. Исследование влияния биомодифицированного сахаросодержащегопродукта "Кристаллик" на качественные показатели пшеничной муки и крекера
- Крусир Г., Кушнір Н. Біохімічна характеристика інгібітора a-амілаз з борошенець вівса
- Салавелис А., Павловский С. В состав диетического желе просто необходимо вводить хитозан, или биологически активную добавку
- Жигунов Д.,Чайковский И. Показатели качества потоков муки и готовой продукции Белгород-Днестровского КХП
- Нова техніка
- Нові і призабуті рецептури
|