Хлібопекарська і кондитерська промисловість України
Рiк видання: 2009 Мiсце видання: К. Видавництво: КП "Редакційно-видавничий центр "ЗіХ"
Мова: <Не визначено>
Є складовою частиною документа: Хлібопекарська і кондитерська промисловість України
Складові частини документа:
- Пшенишнюк Г., Лебеденко Т., Ковалевич В. Перспективи раціональної технології випікання дрібноштучних булочних виробів в умовах підприємств торговельної мережі
- Мерко И., Деордиева В. Влияние выхода и крупности обойной муки на качество и вкусовые свойства хлеба
- Кушніров В. Борошно з висівок можна відбирати і досить ефективно
- Жидецька І. Теоретичне обгрунтування впровадження новітніх розробок у технології пісочних виробів
- Дорохович А., Прилуцька Л. Установлення можливості раціонального відновлення сухого яєчного білка та його використання при виготовленні кондитерських виробів
- Иоргачева Е.Аветисян Е., Куц А. Альтернативные виды сырья в технологии получения пастило-мармеладных изделий
- Голубєва Н.,Чичерова Л. Ультразвукова технологія на хлібозаводі - це зменшення тривалості вистоювання тістових заготовок і збільшення об'єму хліба
- Салавелис А., Павловский С., Данилова Е., Донской Д. Добавка композиционной смеси из инулонга, морковных жмыхов и пресованных дрожжей
- Лобачова В., Рожкова Л. Йодований хліб і батони
- Клевец М., Матвеева И., Юдина Т. В каких дозах нужен сахар-песок в тесте
- Ганзенко В. Обгрунтування вибору способу отримання багатокомпонентних молочно-рослинних сумішей
- Иванова Н. В леденцовой карамели и желейном мармеладе просто необходимы натуральные растительные экстракты
- Магомедов Г., Олейникова А., Плотникова И. Целесообразно использовать пшеничные зародышевые хлопья в пралиновых массах
- Лебеденко Т.,Кананихіна О.,Новічкова Т.,Соколова Н. Біологічні аспекти приготуваня хлібобулочних виробів з використанням хмельових дріжджів
- Скобельская З.,Бульчук Е. Органолептические показатели крекеров улучшает молочная гидролизованная сыворотка
- Восточные сладости
- Жигунов Д.,Чайковский И. Показатели качества потоков муки и готовой продукции Белгород-Днестровского КХП
- Салавелис А.,Павловский С.,Осташевская Е.,Храновская В. Кексы с функциональными свойствами
- Букреев М.,Васькина В. Методика сравнивания свойств смесей жиров, входящих в рецептуры конфет из массы пралине
- Хорошева И.,Назаренко Е., Ковбаса В. Нетрадиционное сырье в сухих завтраках
- Самовыгружающий спиральный тестомес Спираль Твин
- Спиральный тестомес Спираль Юниор
- Печи хлебопекарные тоннельные
- Горбань Н.. Вкусные, красивые и затейливо украшенные пряники, коврижки, торты и кексы
- Гирич Т. Завітаймо до законодавців новітніх рецептур і технологій виготовленняласощів у столмці
- Семак Т. Борщагівські пекарі звикли чесно працювати й поціновувати летючу мить життя та свої робочі місця
|