Харчова і переробна промисловість
Рiк видання: 2009 Мiсце видання: К. Видавництво: Харчова і переробна промисовість
Мова: Українська Обсяг: 32 с.
Є складовою частиною документа: Харчова і переробна промисловість
Складові частини документа:
- Хареба В. Наукове забезпечення розвитку харчової і переробної промисловості України
- Офіційний розділ
- Домарецький В., Куц А., Ганчук В., Клименко О., Дьяконов Р. Трансгенна сировина може негативно впливати на якість виготовленя харчових продуктів
- Новини ринку
- Ділові консультації
- Складна дорога в Європу
- Левандовський Л., Бублієнко Н. Сучасна екологічна освіта - привабливий вибір абітурієнта
- Осейко М.,Кіщенко В.,Левчук І.,Пелехова Л. Вміст токоферолів у оліях під час зберігання та їх роль у забезпеченні якості й безпечності продукції
- Белінська С., Орлова Н. Клаифікація швидкозамороженої плодоовочевої продукції
- Кошоа В., Пилипенко С., Дубіцька Т. Вплив температури на колоїдну й мікробіологічну стійкість безалкогольних напоїв
- Кравцова О.,Скорченко Т. Харчові волокна фіброгам
- Чепелюк О.,Удодов С., Таран В. Комбінований сусловарильний апарат
- 12 років найвищої якості
| Додаткові відомості щодо назви: | Науково-виробничий журнал |
|