укр рус eng
Головна сторінка Електронний каталог Опис документа

Шурчкова Ю., Ромоданова В., Недбайло А., Целень Б.
Якісні зміни білкового складу молока в процесі термовакуумної обробки

Автор: Шурчкова Ю., Ромоданова В., Недбайло А., Целень Б. Вид автора: персона
Мова: Українська Обсяг: с.25-27
УДК: 664
Є складовою частиною документа: Харчова і переробна промисловість
Відомості щодо назви
 Назва документа, в якому знаходиться дана частина:Харчова і переробна промисловість
 Дата видання документа, в якому знаходиться дана частина:2009
 Номер головного документа:№1
Теми документа

'Український Фондовий Дім' Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'