укр рус eng
Головна сторінка Електронний каталог Опис документа


Методичні вказівки до виконання практичної роботи на тему: "Класифікація і структура мембранних апаратів в харчовій промисловості" з курсу "Мембранна техніка" для студентів спец. 8.090221 "Обладнання

Рiк видання: 2008 Мiсце видання: Тернопіль Видавництво: ТДТУ
Авторський знак: М54
Мова: Українська Обсяг: 14 с.
Шифр: 66.06(07) УДК: 66.06
Відомості щодо назви
 Додаткові відомості щодо назви:Кафедра обладнання харчових технологій
 Відомості про відповідальність:Укладачі Закалов О.В., Волікова Н.М., Федів В.Я., Зарецька Т.В., Мазяк З.Ю.
Теми документа

Примірники
Місце збереження Інвентарний номер Номер Кількість Видано
ЧЗ - Читальний зал 23/2008/11    1 0
ЧЗ - Читальний зал 23/2008/12    1 0
ЧЗ - Читальний зал 23/2008/13    1 0
ЧЗ - Читальний зал 23/2008/14    1 0
ЧЗ - Читальний зал 23/2008/20    1 0

'Український Фондовий Дім' Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'