Методичні вказівки до практичних, лабораторних та самостійних занять на тему :"Технологічне обладнання для подрібнення харчових продуктів" з курсу ТОХВ
Рiк видання: 1998 Мiсце видання: Тернопіль Видавництво: ТДТУ
Авторський знак: М54
Мова: Українська Обсяг: 20 с.
Шифр: 664(07) УДК: 664
| Додаткові відомості щодо назви: | Для студентів спец. 7.090221 "Обладнання переробних та харчових виробництв", 7.091714 "Технологія консервування" |
| Відомості про відповідальність: | Закалов О.В., Шинкарик М.М., Ворощук В.Я. |
| Загальні зауваження: | К-ра обладнання харчових технологій |
Теми документа
Примірники |
Місце збереження |
Інвентарний номер |
Номер |
Кількість |
Видано |
ЧЗ - Читальний зал |
34/98/71 |
|
1 |
0 |
ЧЗ - Читальний зал |
34/98/72 |
|
1 |
0 |
ЧЗ - Читальний зал |
34/98/73 |
|
1 |
0 |
ЧЗ - Читальний зал |
34/98/84 |
|
1 |
0 |
ЧЗ - Читальний зал |
34/98/85 |
|
1 |
0 |
|