укр рус eng
Головна сторінка Електронний каталог Опис документа


Методичні вказівки до практичних, лабораторних та самостійних занять на тему :"Технологічне обладнання для подрібнення харчових продуктів" з курсу ТОХВ

Рiк видання: 1998 Мiсце видання: Тернопіль Видавництво: ТДТУ
Авторський знак: М54
Мова: Українська Обсяг: 20 с.
Шифр: 664(07) УДК: 664
Аннотацiя:МВ
Відомості щодо назви
 Додаткові відомості щодо назви:Для студентів спец. 7.090221 "Обладнання переробних та харчових виробництв", 7.091714 "Технологія консервування"
 Відомості про відповідальність:Закалов О.В., Шинкарик М.М., Ворощук В.Я.
Примітки
 Загальні зауваження:К-ра обладнання харчових технологій
Теми документа

Примірники
Місце збереження Інвентарний номер Номер Кількість Видано
ЧЗ - Читальний зал 34/98/71    1 0
ЧЗ - Читальний зал 34/98/72    1 0
ЧЗ - Читальний зал 34/98/73    1 0
ЧЗ - Читальний зал 34/98/84    1 0
ЧЗ - Читальний зал 34/98/85    1 0

'Український Фондовий Дім' Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'