Хлібопекарська і кондитерська промисловість України
Рiк видання: 2008 Мiсце видання: К. Видавництво: КП "Редакційно-видавничий центр "ЗіХ"
Мова: Українська
Є складовою частиною документа: Хлібопекарська і кондитерська промисловість України
Складові частини документа:
- Семак Т. Мука с короткорвущейся клейковиной образуется в основном из зерна, высушеного при неправильном тепловом режиме
- Горбань Н. Еще раз о дефектах хлеба, причинах и способах их устранения
- Кулиненко В. Ванилин:кристаллический, порошкообразный и жидкий
- Горбань Н. При помоле низкосортного зерна пшеницы нужно исправить показатели муки. Как?
- Наливайко Н. Каким же требованиям должна соответствовать нормальная пшеничная мука
- Салавелис А., Павловский С., Данилова Е. Комплексный обогатитель в изделиях из дрожжевого теста заменяет дрожжи и сахар
- Савенкова Т., Благодатских В., Святославова И. Преобразователи в зефире, пастиле, пирожных и тортах
- Евлаш В., Погожин Н., Кадникова Н. Пшенично-ржаным сортам хлеба нужна противоанемическая добавка
- Важливо,аби ферментні преперети були адаптовані до конкретного виду борошна
- Дорохович В.,Лазоренко Н. Дослідження теплообмінних процесів, що відбуваються при випіканні кексу при випіканні кексу на лактитолі
- Урбанчик Е., Тихонович Е., Жарикова И. Варочные свойства макаронных изделий из муки новых сортов яровой пшеницы
- Солдатова С. Багато прогресивних ідей і цікавих пропозицій втілюють у життя на Білоцерківському хлібокомбінаті
- Мухина Ю. Ротационные печи Revent
- До чого ж широкий вибір тісторозкатувальних машин
|