укр рус eng
Головна сторінка Електронний каталог Опис документа

Шубін О.,Полякова А., Сімакова О., Петренко Т.
Як же впливають речовини-антиоксиданти на стан вершкового масла в листковому тісті

Автор: Шубін О.,Полякова А., Сімакова О., Петренко Т. Вид автора: персона
Мова: Українська Обсяг: с.55
УДК: 664
Є складовою частиною документа: Хлібопекарська і кондитерська промисловість України
Відомості щодо назви
 Назва документа, в якому знаходиться дана частина:Хлібопекарська і кондитерська промисловість України
 Дата видання документа, в якому знаходиться дана частина:2008
 Номер головного документа:№7
Теми документа

'Український Фондовий Дім' Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'