укр рус eng
Головна сторінка Електронний каталог Опис документа

Капліна Т., Фірсова Р., Дорохіна М.
Подаємо результати дослідження біостійкості борошна, обробленого ультразвуком, УФ-променями та електромагнітним полем

Автор: Капліна Т., Фірсова Р., Дорохіна М. Вид автора: персона
Мова: Українська Обсяг: с. 31-33
УДК: 664
Є складовою частиною документа: Хлібопекарська і кондитерська промисловість України
Відомості щодо назви
 Назва документа, в якому знаходиться дана частина:Хлібопекарська і кондитерська промисловість України
 Дата видання документа, в якому знаходиться дана частина:2008
 Номер головного документа:№7
Теми документа

'Український Фондовий Дім' Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'