укр рус eng
Головна сторінка Електронний каталог Опис документа

Васюкова Г., Богатир Т.,Захарченко М., Пучкова В.
Олієводна емульсія в дріжджовому тісті - це рівномірна пористість продукту й економія до 15% дріжджів і яєць

Автор: Васюкова Г., Богатир Т.,Захарченко М., Пучкова В. Вид автора: персона
Мова: Українська Обсяг: с.25- 26
УДК: 664
Є складовою частиною документа: Хлібопекарська і кондитерська промисловість України
Відомості щодо назви
 Назва документа, в якому знаходиться дана частина:Хлібопекарська і кондитерська промисловість України
 Дата видання документа, в якому знаходиться дана частина:2008
 Номер головного документа:№7
Теми документа

'Український Фондовий Дім' Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'